Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Celebra l'arribada de la primavera a la Marina

Des de Vila s'han programat tot un seguit d'activitats al Mercat Vell, al barri de la Marina, durant tot el dia

L'Ajuntament d'Eivissa organitza aquest dissabte, 23 de març, una nova edició del programa Feim Barri Feim Flors, amb el qual es vol celebrar l'arribada de la primavera.

Per a això, des de Vila s'han programat tot un seguit d'activitats al Mercat Vell, al barri de la Marina, durant tot el dia.

Entre les activitats, es preveu una variada oferta de tallers per aprendre a elaborar flors amb cartró reciclat, amb papers de colors o amb retalls de tela, a més de maquillatge facial amb motius florals.

Durant tot el dia, es podran comprar flors en diferents parades i hi haurà actuacions musicals a càrrec de Muriel Grossman Quartet i Arrels.

Si vols celebrar l'arribada de la primavera, deixa el cotxe fora del municipi de Vila, a l'aparcament d'es Gorg, i arriba a la ciutat amb la L50, que comença a operar a les 07,30 hores i fins a les 22,30 hores, amb una freqüència de pas cada 30 minuts.

Recorda que si ets titular d'algunes de les targetes del Transport Públic d'Eivissa podràs aconseguir avantatges i beneficis en cadascun dels trajectes que facis.