Notícies i esdeveniments

Actualitat

Celebra l'arribada de la primavera a la Marina

Des de Vila s'han programat tot un seguit d'activitats al Mercat Vell, al barri de la Marina, durant tot el dia

L'Ajuntament d'Eivissa organitza aquest dissabte, 23 de març, una nova edició del programa Feim Barri Feim Flors, amb el qual es vol celebrar l'arribada de la primavera.

Per a això, des de Vila s'han programat tot un seguit d'activitats al Mercat Vell, al barri de la Marina, durant tot el dia.

Entre les activitats, es preveu una variada oferta de tallers per aprendre a elaborar flors amb cartró reciclat, amb papers de colors o amb retalls de tela, a més de maquillatge facial amb motius florals.

Durant tot el dia, es podran comprar flors en diferents parades i hi haurà actuacions musicals a càrrec de Muriel Grossman Quartet i Arrels.

Si vols celebrar l'arribada de la primavera, deixa el cotxe fora del municipi de Vila, a l'aparcament d'es Gorg, i arriba a la ciutat amb la L50, que comença a operar a les 07,30 hores i fins a les 22,30 hores, amb una freqüència de pas cada 30 minuts.

Recorda que si ets titular d'algunes de les targetes del Transport Públic d'Eivissa podràs aconseguir avantatges i beneficis en cadascun dels trajectes que facis.