Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Carnestoltes en transport públic 

Els principals pobles de l'illa celebren aquests dies els seus tradicionals i divertides rues de Carnestoltes

Els principals pobles de l'illa celebren aquests dies els seus tradicionals i divertides rues de Carnestoltes. 

Perquè et desplacis amb comoditat, amb seguretat i t'oblidis de buscar aparcament, et recomanem utilitzar la Xarxa Insular de Transport Públic d'Eivissa. 

La primera a celebrar-se serà la rua de la ciutat d'Eivissa. La cita serà aquest diumenge 3 de març a les 11.30 hores amb una desfilada que començarà en l'avinguda de Santa Eulària i recorrerà els principals carrers de la ciutat per a culminar en Vara de Rei. 

Les següents rues seran les de Santa Eulària i Sant Antoni, el dimarts 5 de març. La desfilada de Sant Antoni començarà a les 17.30 hores en l'avinguda Doctor Fleming i a Santa Eulària, arrencarà al carrer César Puget a les 17.00 hores.

La rua de Sant Josep es farà esperar fins al dissabte 9 de març, quan recorrerà, a partir de les 11.30 hores, els principals carrers del poble.

Consulta la connexió i l'horari que més et convingui en l'apartat de Línies d'aquesta web ibiza.tib.org, i recorda que pot haver-hi canvis amb motiu de la reobertura de l'estació d'autobusos del Cetis a partir del dilluns 4 de març.

Si ets usuari de la targeta de transport públic tens descomptes i avantatges, i si disposes de la Targeta Jove, la Targeta Daurada, o ets parat de llarga durada, viatges gratis.