Notícies i esdeveniments

Actualitat

Carnestoltes en transport públic 

Els principals pobles de l'illa celebren aquests dies els seus tradicionals i divertides rues de Carnestoltes

Els principals pobles de l'illa celebren aquests dies els seus tradicionals i divertides rues de Carnestoltes. 

Perquè et desplacis amb comoditat, amb seguretat i t'oblidis de buscar aparcament, et recomanem utilitzar la Xarxa Insular de Transport Públic d'Eivissa. 

La primera a celebrar-se serà la rua de la ciutat d'Eivissa. La cita serà aquest diumenge 3 de març a les 11.30 hores amb una desfilada que començarà en l'avinguda de Santa Eulària i recorrerà els principals carrers de la ciutat per a culminar en Vara de Rei. 

Les següents rues seran les de Santa Eulària i Sant Antoni, el dimarts 5 de març. La desfilada de Sant Antoni començarà a les 17.30 hores en l'avinguda Doctor Fleming i a Santa Eulària, arrencarà al carrer César Puget a les 17.00 hores.

La rua de Sant Josep es farà esperar fins al dissabte 9 de març, quan recorrerà, a partir de les 11.30 hores, els principals carrers del poble.

Consulta la connexió i l'horari que més et convingui en l'apartat de Línies d'aquesta web ibiza.tib.org, i recorda que pot haver-hi canvis amb motiu de la reobertura de l'estació d'autobusos del Cetis a partir del dilluns 4 de març.

Si ets usuari de la targeta de transport públic tens descomptes i avantatges, i si disposes de la Targeta Jove, la Targeta Daurada, o ets parat de llarga durada, viatges gratis.