Notícies i esdeveniments

Actualitat

Cap de setmana de cinema amb autobús 

El festival continuarà aquest cap de setmana amb més projeccions de curts i llargmetratges, amb una conferència i una taula rodona

Aquesta setmana se celebra la tercera edició del Festival Internacional de Cinema d'Eivissa, Eivissa Cinema Fest, que ha tingut com a escenaris el Teatre Espanya, de Santa Eulària; el Centre Cultural Cervantes, de Sant Antoni; el Centre de Cultura Can Jeroni, de Sant Josep, i l'auditori de Can Ventosa, a Eivissa.

El festival continuarà aquest cap de setmana amb més projeccions de curts i llargmetratges, amb una conferència i una taula rodona.

Les activitats es prolongaran de divendres a diumenge, jornada de clausura amb la projecció dels treballs guanyadors i el lliurament de premis.

Els dies de cinema es repartiran entre l'auditori de Can Ventosa i el Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni. 

Per als teus desplaçaments et recomanem la Línia 03 que uneix Eivissa i Sant Antoni, així com les diferents línies que connecten tots dos pobles amb diferents punts d'illa.

Pots consultar els horaris i les connexions en la web ibiza.tib.org i el programa amb tot el calendari d'activitats en la web www.ibizacinefest.com

Recorda que si ja ets usuari d'alguna de les targetes de transport, tens beneficis i avantatges.