Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Aprofita el Nit Bus per viure l'Ibiza Swing Fun Fest

El festival arrencarà aquest divendres a les 16.00 hores i comptarà amb classes de swing, nombroses actuacions i concerts

Sant Antoni acull la segona edició de l'Ibiza Swing Fun Fest que tindrà lloc aquest divendres, dissabte i diumenge amb classes de swing, nombroses actuacions i concerts.

El festival, que inundarà els carrers del poble i serà gratuït, tindrà com a escenaris principals la Plaça del Nord, el Passeig de ses Fonts i sa Punta des Molí.

El festival arrencarà aquest divendres a les 16.00 hores i comptarà amb diversos grups com Musicaires Swing Band, Hot Sugar Band, KC Octet i Madrid Hot Jazz Band, que tancarà les actuacions de dissabte.

Dissabte i diumenge les actuacions començaran a les 12.00 i 11.00 hores, respectivament, i es prolongaran durant tot el dia.

Perquè puguis gaudir del festival sense preocupar-te per conduir, et recomanem que utilitzis el servei de transport públic d'Eivissa.

En l'apartat de línies de les web ibiza.tib.org pots consultar les connexions amb Sant Antoni que més et convinguin des de diferents punts de l'illa, així com els horaris i les parades.

I si vols tornar tard, recorda que comptes amb el servei de Nit Bus (LN03) que els divendres, dissabtes i festius té la seva darrera sortida de l'estació de Sant Antoni cap a Eivissa a les 2.45 hores de la matinada.

Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de Transport Públic del Consell d'Eivissa pots obtenir beneficis i descomptes. Si tens la T-Daurada o la T-Jove, viatges gratis.