Notícies i esdeveniments

Actualitat

Aprofita el Nit Bus per viure l'Ibiza Swing Fun Fest

El festival arrencarà aquest divendres a les 16.00 hores i comptarà amb classes de swing, nombroses actuacions i concerts

Sant Antoni acull la segona edició de l'Ibiza Swing Fun Fest que tindrà lloc aquest divendres, dissabte i diumenge amb classes de swing, nombroses actuacions i concerts.

El festival, que inundarà els carrers del poble i serà gratuït, tindrà com a escenaris principals la Plaça del Nord, el Passeig de ses Fonts i sa Punta des Molí.

El festival arrencarà aquest divendres a les 16.00 hores i comptarà amb diversos grups com Musicaires Swing Band, Hot Sugar Band, KC Octet i Madrid Hot Jazz Band, que tancarà les actuacions de dissabte.

Dissabte i diumenge les actuacions començaran a les 12.00 i 11.00 hores, respectivament, i es prolongaran durant tot el dia.

Perquè puguis gaudir del festival sense preocupar-te per conduir, et recomanem que utilitzis el servei de transport públic d'Eivissa.

En l'apartat de línies de les web ibiza.tib.org pots consultar les connexions amb Sant Antoni que més et convinguin des de diferents punts de l'illa, així com els horaris i les parades.

I si vols tornar tard, recorda que comptes amb el servei de Nit Bus (LN03) que els divendres, dissabtes i festius té la seva darrera sortida de l'estació de Sant Antoni cap a Eivissa a les 2.45 hores de la matinada.

Recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de Transport Públic del Consell d'Eivissa pots obtenir beneficis i descomptes. Si tens la T-Daurada o la T-Jove, viatges gratis.