Notícies i esdeveniments

Actualitat

Aprofita el bus per visitar la IX Fira Medieval de Sant Antoni

La fira s'ubicarà a l'interior del poble, concretament, a la plaça de s'Era d'en Manyà i als carrers Bisbe Torres i Rosell

La IX Fira Marinera Medieval de Sant Antoni començarà aquest dijous 27 de setembre i es prolongarà fins el diumenge 30 a la Vila de Portmany.

La fira s'ubicarà a l'interior del poble, concretament, a la plaça de s'Era d'en Manyà i als carrers Bisbe Torres i Rosell.

Per gaudir d'aquest esdeveniment sense preocupar-te de buscar aparcament, pots triar algunes de les 16 línies d'autobús que arriben a Sant Antoni des de qualsevol punt de l'illa.

L'obertura del mercat tindrà lloc aquest dijous a les 17.30 hores i comptarà amb la participació de 110 parades d'artesania i gastronomia. Hi haurà concerts, invasions pirata, la visita del Capità Alambique, cercaviles amb personatges fantàstics, malabars de foc i dansa aèria.

Divendres, dissabte i diumenge, l'activitat en el mercat comença a les 11.00 hores, també amb un ampli programa d'actuacions i activitats.

Consulta a l'apartat de línies la que més et convingui per desplaçar-te a Sant Antoni i recorda que si ets titular d'alguna de les targetes de transport et podràs beneficiar de descomptes.

Si tens la T-Jove o la T-Daurada, viatges gratis.