Notícies i esdeveniments

Actualitat

El Consell d’Eivissa modificarà l’itinerari de la línia d’autobús L19 per donar servei, per primera vegada, als usuaris de Santa Gertrudis

El Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa continua amb les millores del transport públic durant l’hivern i a partir del dilluns 28 de novembre la línia d’autobús L19 (que connecta Santa Eulària amb Sant Antoni) modificarà el seu itinerari per incloure, per primera vegada, quatre parades addicionals a Santa Gertrudis i així donar servei a les persones usuàries d’aquesta localitat.

El nou itinerari i horari que oferirà la L19 a partir del dilluns 28 de novembre ja es pot consultar a la pàgina web del TIB https://eivissa.tib.org/es/web/cie/autobus/linia/19 i a les xarxes socials del Consell Insular d’Eivissa. En concret, les noves parades d’autobús de l’L19 habilitades pel Departament de Transports són Can PauCan CausCas Barbé i Santa Gertrudis.  

El vicepresident segon i conseller de Transports del Consell Insular d’Eivissa, Javier Torres, ha recordat que les millores de l’L19 són significatives i que van començar amb una mesura important com la de mantenir operativa durant tot l’any aquesta línia d’autobús quan abans només operava a l’estiu. “El 17 d’octubre l’L19 va començar el servei de temporada baixa, quan els anys anteriors deixava d’operar quan acabava l’estiu. A més, es va acordar amb l’empresa concessionària d’aquesta línia oferir tres expedicions per sentit a primera hora del matí, primera hora de la tarda i darrera hora. D’aquesta manera, les persones estudiants i treballadores poden utilitzar el transport públic per als seus desplaçaments.  A partir del dilluns 28 de novembre es reforça l’itinerari de l’L19 amb una parada a Santa Gertrudis per donar un millor servei d’autobús als vesins i vesines d’aquesta localitat”, ha conclòs Torres.