Notícies i esdeveniments

Actualitat

Alteracions en el transport públic de Vila i Santa Eulària per diferents proves esportives aquest cap de setmana

Si ha d'utilitzar l'autobús, consulteu els horaris i viatge amb l'antelació suficient

La circulació del transport públic pels municipis de Vila i Santa Eulària es veurà afectada de forma parcial durant el cap de setmana a causa del desenvolupament de diferents proves esportives.
 
En el cas de Vila, i amb motiu de la cursa popular Toni Costa Balanzat 2018, quedarà prohibida la circulació diumenge que ve, 21 d'octubre, des de des de les 08,30 hores i fins a les 11,30 hores, per l'Avinguda d'Ignasi Wallis, en els dos sentits, en el tram comprès entre la rotonda de Joan XXIII i el bulevard Abel Matutes.
 
Així mateix, la mateixa prova també afectarà la circulació de la ronda E-10 en el tram comprès entre les rotondes de Can Misses i la de l'entrada a l'Avinguda Santa Eulària, (rotonda de Suministros) en aquest sentit.
 
Des del Consell es recomana que els vehicles surtin de la ciutat utilitzant l'avinguda Isidor Macabich i accedeixin a ella per l'Avinguda Espanya o el Carrer José Zornoza Bernabéu.
 
D'altra banda, la línia 16, que connecta Santa Eulària i Sant Carles, es veurà afectada pel Campionat d'Europa Multiesport 2018, que se celebrarà a la Vila del Riu durant el dissabte i el diumenge.
 
Així, el dissabte, 20 d'octubre, entre les 8.30 i les 18.30 hores, el tram de carretera comprès entre la rotonda de Can Blai i la rotonda de Ses Mines, es veurà afectat per la prova ciclista del duatló.
 
Les expedicions afectades seran les previstes des de les 8.40 fins a les 14.40 hores, cada 60 minuts, i de les 17.40 hores en sentit Santa Eulària-Sant Carles. Totes discorreran per un itinerari alternatiu i es desviaran per la carretera d'Es Canar-Santa Eulària.
 
En sentit Sant Carles-Santa Eulària, les expedicions afectades seran les compreses entre les 9.00 i les 15.00 hores, cada 60 minuts, i de les 18.00 hores. Aquestes també transcorreran per un itinerari alternatiu i seran desviades per la carretera d'Es Canar-Santa Eulària.
 
Diumenge, entre les 15.30 i les 18.30 hores, es veurà afectat el mateix tram de la carretera entre la rotonda de Can Blai i la rotonda de ses Mines per la prova ciclista del duatló.
 
A més, es podrien veure afectades les expedicions de les 18.40 hores de Santa Eulària a Sant Carles, tot i que previsiblement per a aquesta hora finalitzarà la prova i no s'haurà de modificar l'itinerari de la línia. El mateix succeirà amb l'expedició de les 19,40 hores, de Sant Carles a Santa Eulària.
 
Si ha d'utilitzar el transport públic, consulteu els horaris i viatge amb l'antelació suficient.