Notícies i esdeveniments

Actualitat

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Notícies i esdeveniments

Actualitat

Alteracions en el transport públic de Vila i Santa Eulària per diferents proves esportives aquest cap de setmana

Si ha d'utilitzar l'autobús, consulteu els horaris i viatge amb l'antelació suficient

La circulació del transport públic pels municipis de Vila i Santa Eulària es veurà afectada de forma parcial durant el cap de setmana a causa del desenvolupament de diferents proves esportives.
 
En el cas de Vila, i amb motiu de la cursa popular Toni Costa Balanzat 2018, quedarà prohibida la circulació diumenge que ve, 21 d'octubre, des de des de les 08,30 hores i fins a les 11,30 hores, per l'Avinguda d'Ignasi Wallis, en els dos sentits, en el tram comprès entre la rotonda de Joan XXIII i el bulevard Abel Matutes.
 
Així mateix, la mateixa prova també afectarà la circulació de la ronda E-10 en el tram comprès entre les rotondes de Can Misses i la de l'entrada a l'Avinguda Santa Eulària, (rotonda de Suministros) en aquest sentit.
 
Des del Consell es recomana que els vehicles surtin de la ciutat utilitzant l'avinguda Isidor Macabich i accedeixin a ella per l'Avinguda Espanya o el Carrer José Zornoza Bernabéu.
 
D'altra banda, la línia 16, que connecta Santa Eulària i Sant Carles, es veurà afectada pel Campionat d'Europa Multiesport 2018, que se celebrarà a la Vila del Riu durant el dissabte i el diumenge.
 
Així, el dissabte, 20 d'octubre, entre les 8.30 i les 18.30 hores, el tram de carretera comprès entre la rotonda de Can Blai i la rotonda de Ses Mines, es veurà afectat per la prova ciclista del duatló.
 
Les expedicions afectades seran les previstes des de les 8.40 fins a les 14.40 hores, cada 60 minuts, i de les 17.40 hores en sentit Santa Eulària-Sant Carles. Totes discorreran per un itinerari alternatiu i es desviaran per la carretera d'Es Canar-Santa Eulària.
 
En sentit Sant Carles-Santa Eulària, les expedicions afectades seran les compreses entre les 9.00 i les 15.00 hores, cada 60 minuts, i de les 18.00 hores. Aquestes també transcorreran per un itinerari alternatiu i seran desviades per la carretera d'Es Canar-Santa Eulària.
 
Diumenge, entre les 15.30 i les 18.30 hores, es veurà afectat el mateix tram de la carretera entre la rotonda de Can Blai i la rotonda de ses Mines per la prova ciclista del duatló.
 
A més, es podrien veure afectades les expedicions de les 18.40 hores de Santa Eulària a Sant Carles, tot i que previsiblement per a aquesta hora finalitzarà la prova i no s'haurà de modificar l'itinerari de la línia. El mateix succeirà amb l'expedició de les 19,40 hores, de Sant Carles a Santa Eulària.
 
Si ha d'utilitzar el transport públic, consulteu els horaris i viatge amb l'antelació suficient.