Notícies i esdeveniments

Actualitat

Alteracions en diferents línies de bus el dissabte 27 pel Triatló de mitja distància

Parades, freqüències i recorreguts es veuran afectats entre les 13.00 i les 19.00 hores

La celebració del Triatló de mitja distància, que tindrà lloc el proper dissabte 27 d'octubre, afectarà a diferents línies d'autobús des de les 13.00 hores i fins a les 19.00 hores.
 
En aquest sentit, la línia 12A (Eivissa-Can Misses-Puig d'en Valls-Jesús) anul·larà les seves parades habituals de Can Misses, Es Raspallar i Puig d'en Valls-Fusteria causa dels talls de trànsit previstos.
 
La L3 (Sant Antoni-Eivissa) veurà afectada les freqüències d'arribada i sortida des d'Eivissa a partir de les 13.00 hores i fins a les 19.00 hores. Així mateix, el trajecte es veurà modificat des de la rotonda del Recinte Firal i farà la seva entrada a la ciutat per la rotonda de Suministros Ibiza. En el trajecte de tornada, Eivissa-Sant Antoni, també modificarà el recorregut.
 
La L13 (Santa Eulària-Eivissa), la L20 (Sant Joan-Eivissa) i la L25 (Eivissa-Santa Gertrudis-Sant Miquel) també patiran alteracions en els seus recorreguts. Està previst que hi hagi retencions pels controls policials i el pas altern als esportistes de la prova.
 
La L45 (Vara de Rey-Dalt Vila-Can Misses-Cases Barates- Cas Serres), L35 (Eivissa-Can Misses-Sa Carroca-Sant Jordi) i la L12B (Eivissa-Talamanca-Cap Martinet-Jesus) patiran retencions sempre que no sigui possible accedir al carrer Corona durant la regulació de trànsit.
 
La L14 (Eivissa-Platja d'en Bossa), en direcció Eivissa, haurà desviar pel carrer de sa Gerreria (o carrer de la Esclava Maria Flors) per accedir a l'avinguda Sant Jordi i deixarà de fer les parades més properes a ses Figueretes, en l'horari comprès entre les 13.00 i les 19.00 hores.
 
La L19 (Santa Eulària- Sant Antoni) s'interromprà des de les 13:30 a les 18:30 hores.
 
La L50 no podrà realitzar el tram comprès entre el pàrquing de Gesa i Puig d'en Valls passant pel Camí Vell.
 
Totes les línies que entren i surten de la ciutat d'Eivissa per la rotonda de ses Figueretes (L10 Aeroport, L8, L45) tindran retencions durant tot el temps de realització de les proves, encara que es permetrà la circulació amb control de trànsit i pas altern als ciclistes.
 
La circulació per l'Avinguda d'Espanya sentit entrada a Eivissa es realitzarà només per un carril fins al passeig de Vara de Rei mentre duri la prova i la cursa a peu.