Notícies i esdeveniments

Actualitat

Alteracions al servei de les línies d’autobús L10 i L13 amb motiu de la celebració de la Cursa Passeig a Passeig d'aquest diumenge

Alteracions al servei de les línies d’autobús L10 i L13 amb motiu de la celebració de la Cursa Passeig a Passeig d'aquest diumenge

Aquest diumenge 13 de març les línies d’autobús L10 i L13 registraran alteracions del seu servei per la celebració de les proves esportives XXVI Cursa de Passeig a Passeig i X Cursa de Patinatge.

 

La major afectació prevista es registrarà, principalment, en els accessos (entrada i sortida) al nucli urbà de la ciutat d’Eivissa per la EI-300 i l'avinguda de Santa Eulària, de forma anàloga que al nucli urbà de Santa Eulària i a la carretera de connexió (EI-200), obligant en aquest cas a suspendre el servei d'algunes línies d’autobús i les corresponents parades.

 

En concret, entre les 9.30 hores i les 10:30 hores es registrarà el tancament complet de l'avinguda de Santa Eulària, que afectarà al recorregut de la L10 (Aeroport-Eivissa). Per a aquesta línia podrà valorar-se un canvi de recorregut, deixant de fer la parada de l'avinguda de Santa Eulària i accedint i sortint de la ciutat per Ignasi Wallis i la ronda E-10 entre les hores previstes. Tot i que la possibilitat que únicament s'acumuli un retard en les expedicions (s'obrirà la via una vegada passi el darrer corredor), poden resultar afectades l'expedició Aeroport > Eivissa amb sortida des de l'aeroport a les 9 hores i l'expedició Port (Eivissa) > Aeroport, en la sortida prevista a les 9:40 hores.

 

Quant al tancament de trànsit per les carreteres que comuniquen Eivissa i Santa Eulària des Riu (EI-300 i EI-200), es veuran afectades les sortides de la L13 (Eivissa- Santa Eulària) des d'Eivissa per als serveis de les 09:55 hores i 10:55 hores, que no es podran realitzar, amb possibilitat d'afectació de retard en l'arribada al servei de les 11:55 hores. Per últim, en sentit Santa Eulària-Eivissa no es podran oferir els serveis de les 10:15 hores, segons informa el Departament de Transports del Consell Insular d’Eivissa.