Notícies i esdeveniments

Actualitat

251 persones residents a Eivissa han obtingut les seues targetes del bus de Palma durant el mes de setembre

Amb aquesta targeta el trajecte del aeroport al centre de Palma passa a costar només 1 euro

Un total de 251 ciutadans i ciutadanes residents a Eivissa ja han obtingut les seues targetes de descompte del bus de Palma des de que el passat dia 5 de setembre l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania del Consell d'Eivissa (OAC) va començar a tramitar aquestes targetes, tant les que donen dret al descompte en el trajecte dels autobusos que van de l'aeroport i el port al centre de Palma (que pot demanar qualsevol persona empadronada a un dels municipis d'Eivissa), com les targetes per a estudiants, reservada per a persones d'Eivissa matriculades a algun centre educatiu de Palma. 

“D'aquesta manera es posa fi a un greuge històric que patíem les persones residents a Eivissa i que cap Govern anterior havia set capaç de resoldre” ha declarat la vicepresidenta del Consell, Viviana de Sans, mentre que la consellera de Mobilitat, Pepa Marí, ha recordat que mesures com aquesta són part d'un conjunt d'accions que fomenten l'ús del transport públic i alhora representen un estalvi per les persones d'Eivissa que viatgen amb freqüència a Palma.

En total, s'han facilitat 251 targetes, 57 d'elles per a estudiants i 194 per als trajectes des del port i l'aeroport. D'aquestes 251 targetes, 205 s'han entregat directament al mostrador de l' OAC del Consell d'Eivissa, mentre que les altres 46 s'han recollit a les oficines de l'OAC de Palma. Això es deu a que els usuaris tenen la possibilitat d'escollir on recollir la seua targeta, tant a Eivissa com a Palma.

Totes les persones residents a l'illa d'Eivissa que ho sol·licitin tenen dret a la targeta de descompte en el trajecte des del port i l'aeroport. Amb aquesta targeta el trajecte del aeroport al centre de Palma passa a costar només 1 euro front als 5 euros del preu sense descompte. La targeta d'estudiant està reservada a persones empadronades a Eivissa però matriculades a centres educatius de Palma, i els permetrà accedir al descompte a totes les línies de l'EMT de Palma.

Per a reduir al màxim els temps d'espera i les cues a l'OAC del Consell d'Eivissa, i millorar la qualitat de l'atenció a la ciutadania, s'ha establert un sistema de cita prèvia cridant al telèfon 971.19.55.34. Aquest sistema de cita prèvia també s'aplica per demanar totes les targetes de transport públic a Eivissa (T-General, T-Daurada, T-Jove...).