Notícies i esdeveniments

Actualitat

16 línies de bus et porten a les festes de Sant Antoni

Consulta quina connexió s'ajusta més al teu trajecte i disposa't a gaudir de totes aquestes activitats i moltes més

Sant Antoni es prepara per celebrar les seves festes d'estiu, en homenatge a Sant Bartomeu.
 
Tot i que el programa de festes s'estén durant tot el mes d'agost, la veritat és que en els propers dies es durà a terme nombroses activitats amb les que gaudir.
 
El dia gran, el divendres 24 d'agost, la jornada arrenca amb una mascletà a les 08,00 hores. A les 19,30 tindrà lloc la missa en honor al patró i a les 21,30 una exhibició de ball pagès.
 
Abans, ales 20,30 a la zona de s'Arenal tindrà lloc al Sunset Swing Festival amb classes de rock'n'roll i rockabilly jive. Per concloure el dia, a les 23 hores, hi haurà cercaviles i correfocs a càrrec dels dimonis d'Es Mals Esperits.
 
A les 00,00 hores, la badia de Portmany quedarà il·luminada per un gran castell de focs per donar pas a les 00,30 hores a una festa amb dj locals al passeig de ses Fonts.
 
Durant el dissabte i diumenge, les activitats continuarà amb propostes esportives, mercats tradicionals i sardinada, entre d'altres.
 
Fins a 16 línies d'autobús arriben fins a Sant Antoni des de qualsevol altre punt de l'illa. Consulta quina connexió s'ajusta més al teu trajecte i disposa't a gaudir de totes aquestes activitats i moltes més.
 
Oblida't d'aparcar i viatja de forma més segura amb el Transport Públic.
 
Si ets titular d'alguna de les targetes de transport, podràs beneficiar de descomptes. I, recorda que si tens la T-Jove o la T-Daurada, viatges gratis.