Noticias y eventos

Actualidad

Les línies d'autobús de Sant Antoni i Santa Eulària recuperaran la parada del centre de la ciutat d'Eivissa

Les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran de parar en els antics jutjats a partir del 9 d'octubre per a fer-ho al Parc de la Pau La major part d'aquestes línies paren també en la parada de Vara de Rey, en Avinguda d'Espanya, situada a tan sols 250 metres caminant Vuit línies d'autobusos tindran modificacions en les seves parades a partir del pròxim dilluns 9 d'octubre amb l'objectiu que els usuaris de les línies de Sant Antoni de Portmany i Santa Eulària des Riu puguin baixar en el centre de la ciutat, i així, aconseguir una major fluïdesa. En aquest sentit, el conseller de Mobilitat, Mariano Juan, ha destacat que “fruit del diàleg amb el nou equip de govern municipal, recuperem aquesta parada que van retirar des de l'Ajuntament en la passada legislatura de manera unilateral i que no respectava el conveni per a integrar el transport urbà del municipi en el conveni insular de transport públic”. D'aquesta manera, les línies L03 (Sant Antoni – Sant Rafel – Eivissa) i L13 (Santa Eulària – Eivissa) recuperaran la parada davant del antic edifici dels jutjats, situada en Avinguda Isidor Macabich, 4. Per la part seva, les línies L08, L10, L10E, L12B, L14 i L35 deixaran d'usar aquesta parada i, en el seu lloc, ho faran en la parada situada al Parc de la Pau, situada en la mateixa avinguda Isidor Macabich en el número 54, a uns 500 metres de distància una parada de l'altra. En aquest sentit cal assenyalar que, com a alternativa, les línies L08, L10, L12B, L14 i L35 ja venien parant en la parada situada en Vara de Rey, en l'Avinguda d'Espanya, que es troba a tan sols 250 metres caminant des dels antics jutjats. Per la part seva, la línia L10E, que prové directament del port d'Eivissa, pararà directament en la nova parada del Parc de la Pau. Així mateix destacar que prop de la nova parada del Parc de la Pau es troba també l'estació d'autobusos CETIS, a uns 300 metres de distància. Línies que pararan en la parada dels antics jutjats: L03 – Sant Antoni <> Sant Rafel <> Eivissa L13 – Santa Eulària <> Eivissa L12A – Eivissa > es Puig d'en Valls > Jesús > Eivissa L20A – Eivissa <> Sant Llorenç <> Sant Joan <> Portinatx Línies que pararan en la parada del Parc de la Pau: L08 – Sant Antoni <> Sant Josep <> Eivissa L10 – Eivissa <> Sant Jordi <> Aeroport L10E – Aeroport Express L12B – Eivissa > Jesús > es Puig d'en Valls > Eivissa L14 – Eivissa <> Platja d'en Bossa L35 – Eivissa <> Can Misses <> sa Carroca <> Sant Jordi

Noticias y eventos

Actualidad

En bus a las fiestas de Puig d’en Valls

Música en directo, actividades infantiles y jornadas deportivas conforman el calendario de festejos

La localidad de Puig d’en Valls celebra estos días sus fiestas patronales con un programa de actividades que se extenderá hasta el próximo 16 de junio.

Música en directo, actividades infantiles y jornadas deportivas conforman el calendario de festejos, que este sábado 18 de mayo ofrecerá la fiesta con música de los 80, como antesala del día grande, que será el domingo y empezará con las celebraciones tradicionales a partir de las 11.00 horas.

Para que disfrutes de los festejos patronales sin preocuparte de aparcar te recomendamos que utilices el transporte público de Ibiza.

Las líneas L12A y L12B conectan Puig d’en Valls con la Estación de Autobuses de Ibiza (Cetis), a la que además podrás llegar con conexiones desde diferentes puntos de la isla.

Puedes consultar los horarios que más te convengan en el apartado de líneas de la web ibiza.tib.org y el programa de fiestas en santaeulalia.net

 
Recuerda que si eres titular de alguna de las tarjetas de Transporte Público del Consell de Ibiza puedes obtener beneficios y descuentos. Si posees la T-Daurada o la T-Jove, viajas gratis.

La